top of page

Sponsorer & samarbetspartners

35628765_2029535870450777_6037513838125907968_n.jpg

Bli Sponsor

Vill du hjälpa Skärblackas största arrangemang att överleva och växa?

Lördagen som ligger närmast den 11:e maj varje år händer något i Skärblacka. Folkmängden ökar markant och musik ljuder över bygden. Bob Marley Minneskonsert lockar varje år till sig fler och fler besökare.

Föreningen Blacka Musik arrangerar konserten som är helt gratis (frivillig entré), därför söker vi företag som vill hjälpa oss att även i fortsättningen kunna bjuda Skärblacka på detta arrangemang, ett arrangemang som är lika självklart för Skärblackaborna som röken ur brukets skorsten!

Hur ni kan hjälpa oss? 

Ett arrangemang som detta behöver hjälp på alla tänkbara sätt. Det kan bestå i allt mellan att personligen hjälpa, till material, soptunnor, städhjälp, transporthjälp eller kanske bidrag till bandens gager eller andra kostnader. Vi uppskattar även bidrag i form av pengar då konserten kostar en hel del att anordna.
Vi är tacksamma för alla bidrag vi får.
Endast er fantasi sätter gränserna!

Vad kan vi ge er.

Vi vill att ett samarbete mellan Blacka Musik och ert företag ska vara givande för båda parter och därför vill vi låta er synas tillsammans med oss. Det finns inte många andra tillfällen där företag kan synas för så mycket personer på samma ställe i Skärblacka. Besökarna är till stor del mellan 18 och 35 år. År 2016 bedömdes det att fler än 5000 personer besökte arrangemanget.

Hur ni syns:
Er logga kommer att synas både på våran hemsida samt i entren till själva arrangemanget.

Är du intresserad, har förslag eller frågor kontakta oss via mail på info@blackamusik.com

bottom of page