T.B.A

Info

 

T.B.A

 

Info 

KALLE BAAH

De är sedan länge legender inom den svenska reggaescenen och även roten till allt vi ser här idag.
Det var dem som gjorde den allra första Minneskonserten på sågvägen här i Skärblacka för 38år sedan och ända sedan starten ’79 på högstadiet i Skärblacka, har Kalle Baah jobbat upp en stabil lyssnarskara.
Fyra kultförklarade album och en jubileumssamling har de släppt och nytt material är dessutom inspelat och släpps nu under våren.
Bandet planerar för en sommar på landets scener och vi säger det inte ofta nog: Vi är fruktansvärt stolta att få presentera Kalle Baah till årets Minneskonsert

http://www.kallebaah.com
https://www.facebook.com/kallebaah/

T.B.A
 

Info 

T.B.A
 

Info 

T.B.A

 

Info

T.B.A

Info

SCHOOLVIBES


Schoolvibes ett samlingsnamn på nya unga reggaemusiker från Skärblacka. Varje år kommer ett nytt Schoolvibes och i år är det ett band med elever från samtliga klasser på Mosstorpskolans högstadium. Elever som är drivna och mår bra när de får vara i musiken. Några av dem har aldrig spelat reggaemusik förut vilket har inneburit en del utmaningar men också en stor glädje när svåra moment äntligen sätter sig och lyfter helheten i bandet.
Schoolvibesprojektet är ett samarbete emellan Mosstorpskolan och Fritidsgården i Skärblacka.
Nya reggaestjärnor på Blackas himmel!

T.B.A


Info

BLACKA MUFFIN


Blacka Muffin SoundSystem är oss trogen och backar oss mellan akterna med välvalda rytmer i en nice mix för skönaste stämningen under dagen.
https://www.facebook.com/BlackaMuffin-Sound-MostHigh-Massive-1639966219564094/