LET`S ROCK

19 november 2018

Lördag 24 november kommer 3 band och ger varsin konsert hos oss på Blacka Musik. Som vanligt är alla välkomna, ung som gammal, till våra lokaler under simhallen vid Mosstorpskolan i Skärblacka.
Fiket kommer vara öppet och vi har möjlighet så du kan swisha 

Dörrarna öppnar: 17.30
På scenen: 18.00

Fri entré
Välkomna!

RUN 
Är ett band som består av pappa Mats och två söner Melwin 11 år och Millian 9 år som har har spelat tillsammans i några år. De spelar typ "Rockpunk" och spelar i huvudsak egna låtar. De började med egen utrustning hemma men repar numera mestadels i Blacka Musiks lokaler i Skärblacka. 

MONSTER
Metalband från Linköping med 6 medlemmar som samtliga är 12 år. De började spela musik på skolans fritidsgård med hjälp av fritidsläraren Martin. Sen dess har Monster utvecklats mycket och börjat spela hårdare och hårdare rock/metal.

BORDERLINE
Är en trio som spelar rock och bjuder på energi och ger järnet. Inspirerade av band som the Dillinger Escape Plan och the White Stripes. De startade på kulturskolan tillsammans och trivdes med med varandras personligheter och musik. Borderline startade för att spela egen musik och visa sin egen vision av musiken

Blacka Musik tackar Blacka Fritidsgård & Studiefrämjandet för gott samarbete